Kantoor Gevel Architectuur Gratis

Kantoor Gevel Architectuur Gratis. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

Dgi Dak Gevel Ingenieurs Is Verhuisd Dgi Dak Gevel Ingenieurs

Coolste Dgi Dak Gevel Ingenieurs Is Verhuisd Dgi Dak Gevel Ingenieurs

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.

Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Kantoren Isometrisch Architectuur Gebouw Gevel Van Zakencentrum Premium Vector

Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

Hergebruik Ford Kantoor Jongerius Van Blauw Architecten Architectuur Nl

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Gevel Geeft Gebouw Nieuwe Identiteit Architectuur Nl

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

Kantoor Bedrijfshal Het Klooster Nieuwegein Utrecht Van Oord Architectuur Design B V

Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Hergebruik Ford Kantoor Jongerius Van Blauw Architecten Architectuur Nl

Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.

Moderne Architectuur Kantoor Gebouw Gevel Abstracte Patroon Stockfoto En Meer Beelden Van Woningbezit Istock

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Foto S Van Interieur En Architectuur Kantoor Vanhout Pro Te Turnhout Door Lv Architecten C Foto S Liesb Gevelarchitectuur Architecten Industriele Architectuur

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Retail Winkel En Kantoor Projecten Derksen Windt Architecten Nieuwbouw En Verbouw Heemstede Rotterdam

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

Kleurrijke Gevel 2 Foto Van Steppenwolf Architectuur Zoom Nl

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Kantoor Bedrijfshal Het Klooster Nieuwegein Utrecht Van Oord Architectuur Design B V

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Architectenweb Organiseert Serie Talkshows Op Gevel 2020 Architectenweb Nl

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

Kantoor Bouwbedrijf Berghege Genomineerd Als Beste Gebouw De Twee Snoeken Architectuur Interieur

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering... We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Designfacade Kantoor Kuijpers Wekt Stroom Op En Bliksemt Bij Onweer Cobouw Nl

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn …. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.

Nieuwbouw Kantoorgebouw Gdr Architecten Gdr Architectengdr Architecten

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede... Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Foto S Van Interieur En Architectuur Kantoor Vanhout Pro Te Turnhout Door Lv Architecten C Foto S Liesb Gevelarchitectuur Architecten Industriele Architectuur

Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

Kantoor Archieven Pagina 2 Van 3 Roest Architectuur

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor... Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Egm Architecten Kantoor En Bedrijfshal Gebr Van Der Donk

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Kantoor Melisana In Evere Belgie Metadecor Spraakmakende Gevels

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Woonhuis Met Kantoor Apeldoorn Architectuur Nl

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.

Kantoor Project Tags Moederscheim Moonen Architects

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

18 Ideeen Over Kantoor Gevel In 2021 Gevel Gevelbekleding Architectuur

Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Bedrijfshal Met Kantoor Uden Leenders Architecten Ingenieurs Fabrieksarchitectuur Gevelontwerp Industriele Architectuur

De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

Projecten Door Architecten

Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg... Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Referenties Kantoor En Fabrieksgebouw In Bielefeld Vaillant

"er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk... Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

Dit Gebouw Heeft De Groenste Gevel Van Europa Mixed Grill

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Ramen Co Working Space Kantoorgebouw Architectuur Kantoorgebouwen Hoofdkantoor Ontwerp

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg.

Kantoor C West Architectuur

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn ….. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.

Gratis Afbeeldingen Huis Venster Glas Gebouw Stad Huis Wolkenkrabber Reflectie Kleur Kantoor Facade Blauw Professioneel Modern Kantoorgebouw Interieur Ontwerp Moderne Architectuur Onroerend Goed Dusseldorf Glazen Gevel Huizen

Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn …

Nieuwbouw Kantoor Lagedijk Te Schagen Avem Architecten Architect Te Schagen

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Eind Maart 2014 Is Mies Architectuur Verhuisd Naar Een Nieuw Kantoor Aan De Da Vincilaan 1 In Ede Gevelarchitectuur Gevelontwerp Architectuur

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel... Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume... De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Bedrijfsgebouw Klassehout Willemsenu

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. .. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.

Enzo Architectuur Interieur Kantoorgebouw Twee Visitekaartjes In Een

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel... De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in ….. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.

Unive Kantoor In Dwingeloo Metadecor Spraakmakende Gevels

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten... Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.

Sempergreen Kantoorgebouw Van De Toekomst Architectenweb Nl

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel... Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel... We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Kantoor Archieven Pagina 2 Van 3 Roest Architectuur

De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal.

56 Ideeen Over Gevel Kantoor Gent In 2021 Gevel Architectuur Gebouwen

Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.

Kantoren Isometrisch Architectuur Gebouw Gevel Van Zakencentrum Premium Vector

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in ….. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor.

Egm Architecten Ontwerpt Hoogwaardige Gevel Winkelpand Breda Architectuur Nl

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping.

Thomas Widdershoven Ontwerpt In Samenwerking Met Mmx Architecten Gestreept Woonwerkgebouw Architectuur Nl

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten.

Nieuw Kantoor Oldelft Groene Gevels Met Lamellen Cobouw Nl

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

Moderne Architectuur Gebouw Hoek Perspectief Toren Kantoor Financien Gevel Muur Wolkenkrabber Betonnen Raam Royalty Vrije Foto Plaatjes Beelden En Stock Fotografie Image 84976969

De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn …. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Moderne Gevel Gratis Stock Foto S Rgbstock Gratis Afbeeldingen Ayla87 September 16 2018 1

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk.

56 Ideeen Over Gevel Kantoor Gent In 2021 Gevel Architectuur Gebouwen

Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten... De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Bovenregionaal Kantoor Enexis Zwolle Sacon De Architect

De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

18 Ideeen Over Kantoor Gevel In 2021 Gevel Gevelbekleding Architectuur

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton.. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume.

Bildt Architecten Bildt

De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

Egm Architecten Kantoor En Bedrijfshal Gebr Van Der Donk

De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real … Dit kantoor is gerealiseerd op een kavel tussen de spoorlijn en een vierbaans weg. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. De onderste lagen van het gebouw huisvesten een japanse bar en japans restaurant, vervolgens gebruikt thonik twee lagen voor zijn … Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.

Kantoor C West Architectuur

Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. . Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel.

Egm Architecten Kantoor En Bedrijfshal Gebr Van Der Donk

Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel.. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.. De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …

18 Ideeen Over Kantoor Gevel In 2021 Gevel Gevelbekleding Architectuur

We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in … Bekijk meer ideeën over gevel, architectuur, kantoor. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in de maken. We hebben een gebouw ontworpen van twee verdiepingen, met als basis een compact rechthoekig volume. In contrast met het glas is de rest van de gevel bekleed met corten. Bekijk meer ideeën over architectuur, moderne architectuur, gevel. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede.. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in …

Nieuw Kantoor Voor Dmoa Architecten

Kenmerkend is de parapluvormige constructie op de eerste verdieping. .. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren.

15 Ideeen Over Kantoren Bedrijfsgebouwen Architectenbureau Kantoor Metselwerk

De ontwikkelaar edge technologies (het voormalige ovg real …. Eind maart 2014 is mies architectuur verhuisd naar een nieuw kantoor aan de da vincilaan 1 in ede. De rest van de constructie is uitgevoerd in staal. Met intensief gevelgroen zijn accenten in de gevel gelegd om belangrijke plekken in het gebouw te markeren. Het kantoorgebouw heeft een kleurrijke gevel. "er is in het gevelontwerp gekozen voor een sobere basis van bamboe gevelbekleding en met roomwitte kalei bewerkt bestaand metselwerk. De kernen met liften en trappen zijn uitgevoerd in beton. Deze eenvoudige vorm is spannend gemaakt door daar sneden van glas in ….. Hij wilde een stoere, tijdloze uitstraling in een matte uitvoering.

Popular posts from this blog

Collectie Creality Ender 3 Wiring